Vi har haft besøg af søde Dorthe Lodberg fra JydskeVestkysten - i forbindelse med

kåringen som 1 af verdens 6 bedste iscafé-kæder på SIGEP 2020

 

Hvis du også har lyst til at smage italiensk is i verdensklasse

(WOW... det er virkelig svært at skrive for vestjyder som os )

 så kig ind i Kongensgade 9, Esbjerg ❤️

 

Du kan læse lidt mere om os søstre i artiklen i dagens udgave af JydskeVestkysten.

https://jv.dk/artikel/iskold-esbjerg-succes-får-international-hæder

 

Vi kniber os i armen og er simpelthen så

stolte!

 

Kærlig hilsen

Winni, Vivian og Heidi

Det skriver Ugeavisen 19/4/2017:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det skriver Jyskevestkysten 16/2/2017:

AF: HEIDI BJERRE-CHRISTENSEN HBC@JV.DK OG KEN MATHIESEN, KMA@JV.DK

Publiceret 16. februar 2017 kl. 11:55 | Opdateret kl. 12:29

 

http://www.jv.dk/artikel/2479494:Esbjerg--Italiensk-dessert-restaurant-aabner-i-Esbjerg

ITALIENSK

DESSERT-RESTAURANT

ÅBNER I ESBJERG

Gelato di Natura - en international kæde med italienske lækkerier - åbner i Kongensgade tæt på Broen Shopping.

 

Venedig, Dublin, Palma, Shanghai, Beijing

 

Om ganske kort tid har Esbjerg det til fælles med de nævnte storbyer, at den vestjyske hovedstad kan fremvise en Gelato Di Natura - en italiensk dessertrestaurant med friskproduceret is og andre lækkerier fra et familieejet ismejeri nær Venedig.

 

Fødselshjælper og initiativtager til forretningen, der får adresse i Kongensgade 9 over for det nye Droobs Karéen og tæt på Broen Shopping, Ivan Jensen, håber, at Gelato Di Natura kan slå dørene op kort inden Broens åbning til påske.

 

- Gelato Di Natura er en international kæde af butikker i Italien, Spanien, Irland og Kina, som vi har fået muligheden for at blive en del af. Butikken i Esbjerg bliver den første konceptbutik, hvor vi vil udvikle konceptet og finjustere det for flere muligheder i Skandinavien. Den skal servere autentisk italiensk is, der er produceret friskt i Italien efter italienske traditioner, men butikken har naturligvis ikke kun is. I Italien er der godt vejr det meste af tiden, men vi er opmærksomme på, at det ikke er isvejr året rundt i Danmark, så vi skal også have nogle varme ting til efterår og vinter. Derfor bliver konceptet fintunet lidt til det skandinaviske marked, fortæller Ivan Jensen, indehaver af Carefood, der i mange år har handlet med italienerne og også Gelato Di Natura-mejeriet. Selv har han ingen økonomisk andel i den nye butik ud over, at han kommer til at levere varerne fra Italien.

 

Ud over is vil forretningen bl.a. tilbyde sandwiches, italiensk espresso og andre kaffespecialiteter, kager, pandekager, vafler og de såkaldte macarons.

 

Perfekt sted

Ivan Jensen tilføjer, at placeringen i Kongensgade 9 føles helt perfekt for Gelato Di Natura - ikke mindst, fordi kvalitets-pizzeriaet Mammas ligger lige ved siden.

 

- Det er en supergod placering - ideel og i solsiden med gårdhave og mulighed for udeservering. Butikken er stor og har det, der skal til for at præsentere et eksklusivt udvalg af italienske kvalitetsprodukter. Vores produkter kan endda komplementere restaurant Mammas i baggården. Samtidig har vi naturligvis også tænkt den tanke, at butikken kommer til at ligge næsten klos op ad Broen Shoppings hovedindgang, så vi håber, at nogle af shoppingcentrets kunder finder vej op til Gelato Di Natura, siger Ivan Jensen.

 

René Neesgaard, direktør og Partner i Colliers International Danmark, der har formidlet lejemålet, glæder sig også over den nye dessertrestaurant:

 

- Det er en særlig fornøjelse igen at være med til at bringe en ny virksomhed til byen. Vi oplever i stadig stigende grad interesse fra mange kæder både inden for forskellige madkoncepter og forskellige retailkoncepter, som ønsker en placering centralt i Esbjerg, siger han.

 

Gelato di Natura · Kongensgade 9, st. · 6700 Esbjerg · E-mail: iscafe@gelatodinatura.dk

 

Cvr nr: 38399799