Frokost eller aftensmad

Tapas, frokost eller aftenretter i cafeerne i Esbjerg og Fredericia

Velkommen til Gelato di Natura café, hvor vi serverer lækre italienske tapas, frokost og spændende aftenretter. Uanset om du ønsker at nyde dine måltider i vores hyggelige caféer eller derhjemme med vores take away-service, er vores menu altid fyldt med lækre autentiske italienske specialiteter til fornuftige priser hvor alle kan være med.

Find dit nye spisested i Fredericia og Esbjerg

Er du på udkig efter det perfekte spisested i Fredericia eller Esbjerg? Tag et kig på vores varierede menukort og opdag et væld af smagsoplevelser, der vil tage dig med til Italien. Vores menu indeholder alt fra delikate tapas til lækre frokostretter og spændende aftenretter.

Bestil Take Away eller kontakt os for mere information

Ønsker du at nyde vores lækre retter derhjemme? Vi tilbyder alle retter som take away, så du kan tage "Gelato di Natura" med dig hjem. For bestillinger og yderligere information, kontakt os via e-mail på iscafe@gelatodinatura.dk eller ring til os på:

  • Tlf. 41 33 01 31 (Fredericia)
  • Tlf. 41 33 01 41 (Esbjerg)

 

Book bord i Esbjerg på tlf. 41 33 01 41 eller send os en mail.

Book bord i Fredericia på tlf. 41 33 01 31 eller online her

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan også nyde en lækker aftensmad i vores spisested i Fredericia og Esbjerg. Vi laver lækker tapas med italienske specialiteter men også lune café retter og selvfølgelig kan det hele sluttes af med håndlavet italiensk is kåret i Verdensklasse på Sigep 2020. Se vores menukort her og besøg vores cafe i Fredericia eller Esbjerg.